Implantater

Implantater

Implantater er en erstatning for manglende røtter i forbindelse med tannløshet. Hvordan fungerer det og hvordan settes de?

Alle implantatbehandlinger utføres smertefritt med lokalbedøvelse. I tilfelle utilstrekkelig beinmengde utføres det augmentasjon (benforsterkning og forbedring av dets kvalitet), splitting av processus alveolaris, løftig av bunnen av overkjevehulen (sinus lift). Til å utføre augmentasjon benytter vi oss i vår Klinikk kun biomaterialer fra anerkjente produsenter.Etter helingsperiode (5-6 måneder), utføres det proteserekonstruksjon (porselenkrone).

I noen tilfeller er det mulig å utføre umiddelbar rekonstruksjon av en tann på implantat. Moderne implantatbehandling muliggjør ikke bare rekonstruksjon av enkelte tenner, men også utføring av store fyllinger (kroner på teleskoper, broer, fyllinger på bjelker type CAD-CAM). Pasienter med avtagbare proteser anbefales å velge en enkel og rask løsning - protesen festes på skruer. Ved å innsette kun to implantater får man en stabil og fast protese - komforten økes med 100%.

Priser på implantat

Neo Biotech implantat og titan distanse pluss med krone på metallkjerne kr. 11800.-( Implantat i Norge ikke spesifisert produsent fra kr, 23500.- )

NB! Pris i Gdansk er omregnet fra PLN og kan variere ut fra valutakurs.

Ved mangel av alle tenner i overkjeven er tannimplantater den beste løsningen. Du kan velge en fullbro som er festet til flere tannimplantater. En annen mulighet er en tannprotese som kan tas ut og som er festet ved hjelp til to eller flere tannimplantater. Tannprotesen er festet skikkelig i munnen og den kan samtidig fjernes veldig enkelt.

Noen mister de bakerste tennene (jeksler). Dette blir hovedsakelig forårsaket av tannkjøttbetennelse (periodontitis) eller av tenner som knekket på grunnen av fyllinger. Det blir installert mellom to og fire tannimplantater som skal danne en bro. Denne behandlingen vil ikke påvirke dine egne tenner. Broen vil fungere i mange år, uansett tilstanden til dine tenner. Brakettene blir festet til tannimplantater. Neste steget er å sette broen og nye tenner blir plassert på brakettene. Broen er nå satt på plass og den tåler tyggingsprosessen. Tennene føles og de fungerer akkurat som naturlige.

Har du spørsmål om implantater, er det bare å ta kontakt